Beoordeling Adviseur (Bart Jan Wilting)


07-03-2008 | Loonstra


Bij het eerste contact met dhr. B.J.Wilting gaf deze de nodige en gevraagde informatie over de verschillende hypothecaire mogelijkheden. Toen de keuze leek te gaan vallen op de Postbank vertelde dhr. Wilting dat wij in aanmerking kwamen voor een Beertender als wij daadwerkelijk overgingen tot een afsluiting bij de Postbank.

Er waren nog twee andere cadeaumogelijkheden maar die waren voor ons niet van toepassing. Het is ons verschrikkelijk tegengevallen dat de Postbank zijn belofte niet nakwam door simpelweg te stellen: de beertender is op en wij verzoeken u een tweede keus aan te geven omdat de tweede keus ook wel eens op zou kunnen zijn, en: OP=OP!

Dat dhr. Wilting of de organisatie waarvoor hij werkt de ons toegezegde beertender (of de door de Postbank aangegeven tegenwaarde) niet heeft willen doen toekomen betekent voor ons dat, net als met de Postbank, ook met hen de afspraken slechts "ons"zijdig worden nagekomen! Voor een deal die met ons is gesloten, waarbij als incentive system een beertender is toegezegd (niks OP=OP!), die vervolgens niet wordt geleverd (of de aangegeven vervangende waarde) dan laat je je (lelijk) kennen als een onbetrouwbare partner!

We hopen dat deze opmerking serieus wordt genomen en dat u uw werkelijke gezicht laat zien. Het betreft hier een principekwestie, die daarmee een enorme invloed heeft op de beoordeling.Geef WAG Hypotheken & Verzekeringen een beoordeling op Advieskeuze.nl