Beoordeling Adviseur (Bart Jan Wilting)

11-11-2008 | Anoniem


Het lijkt een beetje overdreven om wild met negens en tienen rond te strooien m.b.t. onze hypotheekadviseur Bart Jan Wilting. Toch heeft Bart Jan deze waardering volledig aan zichzelf te danken.

Wij leerden Bart Jan kennen na een telefonische afspraak. Wij hadden onze zinnen gezet op ons droomhuis en werden gedwarsboomd door een vage BKR melding. Bart Jan liet zich daar niet door weerhouden en heeft dit samen met ons uitgezocht. Toen bleek dat deze vermelding onterecht was heeft Bart Jan voor ons een aanvraag bij de Postbank ingediend met een zeer treffende klantprofiel-analyse.

Wij kregen dan ook snel reactie van de postbank dat we de hypotheek konden krijgen. Bart Jan heeft ons diverse keren gebeld om ons op de hoogte te houden van de stand van zaken.

Ook bij het vasstellen van de hypotheekvorm heeft Bart Jan goed gekeken en doorgevraagd naar onze wensen. Twijfels van onze kant m.b.t. de juiste keuze is door Bart Jan weggenomen door ons te voorzien van een duidelijk advies. Bart Jan heeft niet alleen gekeken naar een gunstig rente tarrief maar ook naar een stukje bescherming m.b.t. onvoorziene gebeurtenissen.

Het meest kenmerkende van onze samenwerking was de bereidwiligheid om met ons mee te denken, zijn gedreven inzet voor een snelle afhandeling, zijn nauwkeurigheid omtrent de gegevensverzameling en zijn contactuele eigenschappen. Bart Jan is een zeer plezierige man in omgang en leek net zo blij te zijn met de aankoop van ons huis dan dat wij zelf waren.

Natuurlijk heeft hij weer gescoort door een hypotheek te verkopen maar dat je dat met zoveel plezier en betrokkenheid uitvoert vinden wij erg prettig. Wij voelden ons tijdens het hele proces erg gesteund door Bart Jan. Vandaar deze waarderingGeef WAG Hypotheken & Verzekeringen een beoordeling op Advieskeuze.nl