Privacy
Disclaimer
© Waghypotheken 2021
AFM 12016981

WAG en Infragilde (25-06-2014)

Bart Jan Wilting van WAG Hypotheken & Verzekeringen te Odoorn over de samenwerking met InfraGilde te Borger;
"Voor het aanleggen van een strook bestrating op een plek waar meerdere oude boomwortels in de grond zaten, zocht ik een vakman voor het bestraten van een uitbreiding aan een bestaande parkeerplaats. Voor de bestrating waren authentieke waaltjes nodig. Via een tip van een goede kennis kwam ik aan het adres van InfraGilde bestratingen. Frank was al snel bezig met het maken van een voorstel hoe het werk het best aangepakt kon worden. Na het inmeten van het werk en het daarna maken van de offerte met leveranties van materialen en het leggen van de stenen, kwamen we al snel tot overeenstemming om het werk te maken.
De bestrating is perfect aangelegd en InfraGilde maakt haar naam waar als het gaat om 'hamert op kwaliteit.'
Frank weet precies waar hij het over heeft en komt met goede en concrete voorstellen om het werk nog beter uit de verf te laten komen. Verder maakt Frank duidelijke afspraken en komt deze keurig na.

InfraGilde: "Het was prettig werken voor Bart Jan van WAG Hypotheken & Verzekeringen, ook Bart Jan komt zijn afspraken na en weet onder het genot van een kop koffie veel te vertellen betreffende zijn expertise over hypotheken en verzekeringen.

Bent u ook geïnteresseerd en wenst u informatie of advies over aanschaf van bestratingsmaterialen, bestratingswerkzaamheden of een ontwerp op maat?   Bel of mail dan: 0655757057 of info@infragilde.nlTerug naar Nieuwsoverzicht