Erkenningen

Ons kantoor beschikt over de volgende erkenningen:

Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planner (NVHP)                                                                                                                                      De Erkend Hypothecair Planner inventariseert uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en - wensen. Ook maakt hij op basis daarvan een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hij maakt hiervoor gebruik van professionele planningssoftware. Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico's. Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Bij de Erkend Hypothecair Planner staat u centraal. 
Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH)                                                                                                                                          De Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), een initiatief van de gezamenlijke hypotheekaanbieders, helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur uit aan hypotheekadviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.

Dutch Securities Institute (DSI)
De DSI heeft ten doel het vertrouwen van de consument in de financiële markten te versterken door het verstrekken van een persoonsregistratie aan deskundigen binnen de financiële dienstverlening die aan bepaalde eisen voldoen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring. Zij registreert hen in een openbaar register op www.dsi.nl. Het werk van DSI is gericht op het bevorderen van de deskundigheid en de integriteit van de financiële dienstverlening.